Hoe werkt het

De robuuste aeramax professional is een turnkey oplossing die de kwaliteit van de binnenlucht in uw gebouw verbetert door het verwijderen van geuren, schadelijke micro-organismen en andere vervuilers uit de lucht.


Effectieve luchtreiniging

Verwijdert 99,9% van alle zwevende vervuiling

Scroll over de gemarkeerde cijfers om te zien hoe aeramax professional luchtreinigers de lucht in 4 stappen effectief reinigt:

chemical-free odor control

ChemicaliŽn Vrije Geurbestrijding

Het maskeren van geuren met synthetische parfums kunnen naast ademhalings problemen en neurologische gezondheidsklachten, huid - en oog irritatie veroorzaken. De AeraMax Professional’s actieve koolstoffilters (granulaat) adsorberen geuren en VOCs zonder chemicalieen te gebruiken.

99.9% effective against flu virus

Verwijdert het Griepvirus uit de Lucht

De AeraMax Professional luchtreiniger is getest en effectief gebleken in het reduceren van zwevende concentraties van het Influenza A aerosol. In een testkamer is dit Influenza virus door de AeraMax Profeesional met 99,9% gereduceert in 35 minuten tijd.*

*Onafhankelijk Griep virus( Laboratorium) onderzoek — Maart 2015

Automatische Detectie Technologie

werkt wanneer het nodig is—bespaart op enegrie in stand-by modus

EnviroSmart Technology

De AeraMax Professional is uw partner in de bewaking van de luchtkwaliteit. Dat komt omdat de slimme sensoren weten wanneer de luchtreiniger aan het werk moet, dankzij de gepatenteerde EnviroSmart Technologie.

Inteligente sensoren detecteren geluid, beweging en geuren om een ruimte te kunnen beoordelen op aanwezigheid van mensen en de conditie van de binnenlucht. Automatisch wordt de machine in de juiste stand gezet voor een optimaal resultaat. Eenmaal als de ruimte schoon is schakelt de unit in stand-by om op energie en filters te besparen.

EnviroSmart Technologie in actie!

Normale modus

De snelle reinigingsmodus is ingeschakeld wanneer een ruimte bezet is en geuroverlast aanwezig is. Het systeem schakelt terug en in slaapstand als geen aanwezigheid of geuren meer worden waargenomen.

Voor gebruik in: Toiletten, kantines, wachtruimtes en kleedkamers.

Stille modus

Het systeem draait op een lage stand, nauwelijks waarneembaar, als de ruimte bezet is en schakelt op als er geen mensen meer in de ruimte zijn. Als de ruimte weer schoon is schakelt het systeem terug en in de slaapstand totdat er weer activiteit wordt waargenomen.

Voor gebruik in: Klaslokalen, kantoren, vergaderruimtes en andere ruimten waar een snelle reiniging gewenst is als de ruimte niet wordt gebruikt.

Duurzaam, Robuust

Houdt u, uw medewerkers en uw gebouw in topconditie

air purifier components

AeraMaxģ PRO luchtreinigingssystemen zijn ontworpen voor installatie in druk bezette ruimten of ruimtes met een hoge concentratie vervuiling. Een stevige behuizing, superieure componenten en uiterst efficiŽnte filters combineren een duurzame en betrouwbare prestatie.

1
Afdichtingsmateriaal voorkomt lekkage van lucht langs het filter
2
Touch paneel, van binnenuit bereikbaar
3
Filters
4
High efficiency motoren
5
Stille ventilatoren
6
Sterke behuizing
7
Afsluitbaar toegangspaneel

Naadloze Integratie

Instellen en niet meer over nadenken. Zo simpel.

De AeraMax Professional is ontworpen voor een naadloze en veilige integratie in uw gebouw, zo dat u een zorgenloos schoon binnenklimaat aanbiedt waar het het hardst nodig is.