Support

De voordelen van AeraMax Professional. Referenties, videos, onafhankeijk onderzoek en meer. Of neem contact op voor meer informatie.


Referenties

LEGOLAND® Discovery Center

AeraMax Professional heeft samengewerkt met LEGOLAND Discovery Center om een schoner en gezonder binnenklimaat te verzorgen.

Hinsdale Middle School

Kijk hier hoe AeraMax Professional Hinsdale Middle School geholpen heeft om de geuren en allergenen in het gebouw te reduceren

Chicago Christian High School

Chicago Christian High School wilde af van geuren, bacteriën en virussen in de toiletten. Ze hebben AeraMax Professional ingeschakeld voor hulp.

Alamo Drafthouse Cinema

Om de geuren in de toiltetten te bestrijden en de bezoekers beleving te verbeteren, heeft Alamo Drafthouse Cinema contact opgenomen met AeraMax Professional.

Product Videos

EnviroSmart Technologie

Kijk hier hoe intelligente sensoren herkennen wanneer luchtreiniging het meest gewenst is.

Deeltjesteller Demo

Kijk hier naar een live demo van de effectiviteit van de AeraMax Professional met behulp van een laser deeltjes teller.

Rookkamer

Kijk hier hoe snel de AeraMax Professional rookdeeltjes uit de lucht verwijderd.

Research Materiaal

Verontreinigings Onderzoek

Wij hebben uitgebreid simulatie onderzoek gedaan met behulp van Computational Fluid Dynamics (CFD) in een Dames toilet met 6 wc’s. In deze simulatie trokken we alle 6 wc's tegelijk en continue door met de deuren gesloten.
De rode wolk laat hoge concentraties vervuiling zien.* CFD heeft aangetoond dat de AeraMax Professional in staat bleek te zorgen voor een continue reductie van 63,7% van deze continue geproduceerde vervuiling.

Zonder AeraMax Professional

Met AeraMax Professional

Filter efficiency:
63.7% reductie van vervuilers

In actie zien!

Met de AeraMax Professional in actie worden de vervuilers snel verdund en uit dewc’s naar de unit gezogen. Rood is vervuilde lucht en blauw is schone lucht.

Zonder AeraMax Professional

Met AeraMax Professional

Hoe de ruimte er ook uit ziet, AeraMax Professional is uw betrouwbare partner in de strijd tegen vervuilde lucht terwijl de gezondheid en veiligheid van uw medewerkers wordt gewaarborgd.

*De concentratie deeltjes in de wolk vervuiling is 2.5 PPM (part per million) in afmeting. Het vangst rendement varieert per ruimte afhankelijk van de afmetingen en de plaatsing van de unit alsmede de aard van de vervuiling en andere factoren.

Voor meer informatie neem vandaag nog contact met ons op.